Заступник міністра енергетики Світлана Грінчук спростувала чутки про швидке підвищення тарифів на електроенергію, висловивши частку іронії щодо прогнозів різних експертів.

Про це пише «ТСН»

У ході телемарафону Грінчук заявила, що наразі немає підстав очікувати на підвищення тарифів, підкресливши, що обговорення з цього питання не ведуться.

У своєму короткому виступі заступник міністра наголосила на необґрунтованості коментарів експертів різного рівня, висловивши невпевненість у джерелі своїх розрахунків.

Грінчук запевнила громадськість, що уряд нині не розглядає питання щодо такого підвищення тарифів, і обговорення цього питання є передчасним.

"Коментарі від різних експертів різного рівня – вони поки що нічим не обґрунтовані. Я не знаю, де вони беруть свої розрахунки, можливо, це передбачення в нас останнім часом активно використовується експертами. Але хочу запевнити, що в уряді навіть не точаться такі поки що дискусії. Про це говорити ще дуже рано", - підсумувала заступник голови Міненерго.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Три найсильніші молитви на Радоницю: як треба згадати близьких

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Ця заява заступника міністра енергетики спрямована на те, щоб розвіяти побоювання та розвіяти чутки про можливе підвищення тарифів на електроенергію, даючи впевненість у поточному стані дискусій з питань енергетики в уряді.

Читайте також:

У Польщі все інакше: українець "поморгав" фарами на дорозі і тепер у нього за це відберуть права

Навіть сусіди заздрять: як збільшити врожай помідорів одразу на 30%. Важливі хитрощі

Церковне свято 6 лютого: що заборонено робити цього дня