На Львівщині діючі військовослужбовці, правоохоронці, ветерани війни та учасники бойових дій тепер мають можливість отримати кредит на житло під 0%.

Про це пише «epravda»

Ця ініціатива є частиною державної програми «єОселя», а між ПриватБанком, Департаментом економічної політики Львівської облдержадміністрації та Ощадбанком підписано двосторонню угоду.

Приватбанк спільно з адміністрацією регіону повністю компенсує 3% відсоткову ставку за іпотечними кредитами для окремих категорій громадян. Сюди входять військовослужбовці, співробітники правоохоронних органів та члени їхніх сімей. Компенсацію буде зроблено з обласного бюджету.

"Відповідно до умов програми компенсації відсоткової ставки за іпотечними кредитами окремих категорій громадян у Львівській області, для військових, правоохоронців та членів їх сімей відсоткову ставку 3% буде повністю компенсовано за рахунок обласного бюджету", - йдеться у повідомленні.

Аналогічні умови пропонує ще один банк-учасник програми – Ощадбанк. Клієнтам Ощадбанку, які потрапляють до зазначених категорій, буде повністю компенсовано відсоткову ставку ЛОВА 3% річних.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Як відновити орхідею, щоб вона почала знову цвісти. Прості секрети

Аж вуса смикаються: Лукашенко вже просить зняти з Білорусі санкції, на картоплі не протримаєшся

Так роблять в дорогих ресторанах: як приготувати соковиту курячу грудку. Рецепт

Показати ще

Крім того, за умовами програми відсоткову ставку знижено до 4% річних для ветеранів війни та членів їх сімей, учасників бойових дій, осіб, які мають інвалідність внаслідок війни, а також сімей загиблих ветеранів війни, у тому числі загиблих захисників України.

Читайте також:

Смакота, від якої ви точно не відмовитесь: рецепт картопляних сирників з сиром

Українців готують до смарт-мобілізації: що це таке і як це працюватиме

Серце зупинилося через 8 днів після мобілізації: що відомо про українця, який помер у навчанні